Free Shipping Product Brands Kico
RM450.00
Website dropship taobao/1688/aliexp (FREE GIFT ILMU BORONG DARI CHINA BERNILAI RM 1999)
Price RM450.00
Product SKU website
Availability 10
Jenis
10 left
Quantity
Description

FREE GIFT ILMU BORONG DARI CHINA 
BERNILAI RM 1999

Beli Barang China Online Dengan Harga Borong,
Tak perlu  beli banyak,  Tak perlu Modal Besar,  Tak perlu  Pergi China........

Dah ada barang TAPI perlukan website untuk mudah promosi dan tahu keluar masuk barang 

Kepada usahawan…!

Dengan PKP/PKPB ..
Ini masa yang sesuai untuk belajar beli barang direct daripada China !

Kalau dah lama jadi dropship, beli pre-order, beli kat shopee tunggu 30 hari,
udah-udahlah tu.

Baik order direct sendiri daripada kilang di China.

Jauh Lagi Murah ?

 Saya tunjukkan cara membuat belian daripada website yang jauh lebih murah daripada Alibaba.com, Taobao.com, JD.com, DHL.com, AliExpress.com ..... Dekat diorang tu dah murah, tapi tempat yang saya nak share ni jauh, lagi murah !

Dan Saya Tunjuk masukkan produk dari website china ke website anda sendiri..

dengan cara yang mudah 

boleh lihat di https://4ezbuy.com/home

Website :(tidak masuk hosting dan domain)
1-Product akan dimasukkan oleh pihak kami dalam 200-300 pcs 
(ikut kehendak pembeli nak masuk apa produk)

2.Online payment bagi ada yang ada akaun syrikt

3.Plugin in Thema/transfer produk dari laman web china ke website sendiri 

4.Ilmu pembelian dan borong webchina insyallah akan kami ajar sekali 

5.Kami akan bimbing anda mengubah web site anda mengikut kehendak anda

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
Customer Reviews
ham
good product
17 December 2018