Free Shipping Product Brands Kico
RM150.00 RM150.00
KICO 3 IN 1 COMFORTER + PILLOW KEKABU ASLI DESIGN- WONDERLAND
Price RM150.00 RM150.00
Product SKU 3 In 1 Comforter-3BB50020
Brand KICO
Reward Points 150
Availability Out Of Stock
Description

SET 3 IN 1 COMFORTER + BANTAL KEKABU ASLI
HIGH QUALITY!
7  SEBAB KENAPA BERBALOI-BALOI DAPATKAN SET INI?

MULTI-FUNGSI:  Boleh dijadikan set tidur bayi untuk travel / kegunaan rumah, alas stroller, dan sebagainya. Bagi mommy yang direct bf baby sambil baring, pun boleh guna comforter dalam set ini

SENANG & RINGKAS  Nak bawa travel! Complete dengan set bantal kepala + bantal peluk kekabu super duper cute tu sekali.Tak payah bawa tilam bayi berat & besar! Di recommend set ni WAJIB ada untuk mommy yang kerap travel dengan baby

MATERIAL BERKUALITI:  Kain cotton 100% (cotton biasa / cotton baldu). Tak panas. Lembut, sejuk dan selesa sangat untuk kulit baby dan kanak-kanak!

KELEBIHAN KEKABU ASLI:  Bantal kepala & bantal peluk dalam set ini khas menggunakan isian kekabu asli 100% gred terbaik.Kekabu asli bersifat semulajadi, anti-hama, anti-bakteria,  mudah digebukan semula, dan boleh tahan lama bertahun-tahun! Turun-temurun boleh guna set bantal ini JIMAT!! .

JAHITAN KEMAS DAN TELITI. Pembuatan set comforter ini hasil kerja tangan tailor khas KICO yang dah berpengalaman bertahun-tahun!.Jahitan quilt kemas comforter dari tepi hingga ke tengah. Bantal kekabu pula gebu dan selesa sangat!.

MUDAH DIBERSIHKAN.  Biasanya barang baby ni senanglah kotor (contoh kena muntah, susu tumpah) dan kerap kena basuh. Set bantal kekabu ni sarung boleh buka & basuh dan Comforter fiber boleh dibasuh, boleh masuk mesin dan CEPAT kering! Sangat menyenangkan mommy!

 

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
What's in the box

1 Set KICO 3 IN 1 COMFORTER + PILLOW KEKABU ASLI  

Kandungan Set:
1 x Comforter
2 x Unit Bantal Peluk
2 x Unit Bantal Kepala
1 x Unit Bantal karipap
Customer Reviews
rafidah

OK ..cream ni tak melekit dekat kulit ..dan ruampun makin hilang.

17 October 2019
Rafidah

Bagus sangat .. 2 hari dah dapat kesan ..badan pun jadi tak malas..

17 October 2019
ham
good product
17 December 2018