Free Shipping Product Brands Kico
RM270.00 RM270.00
Baby Nest 3 in 1 Kekabu By Kico design AURORA
Price RM270.00 RM270.00
Product SKU 3 in 1 Baby Nest 14BNXL50002
Brand KICO
Reward Points 260
Availability 4
Quantity
Description
Highlight

A)  SAIZ : XL
B) UKURAN 
-Border/bingkai :  37" x 15" diameter
-Babynest Bukaan :  37" x 29"
-Tilam tengah : 27" x 18" 
-Bantal kepala : 12"x 18"
-Bantal peluk  booster : 16" x 12" diameter
C) KETEBALAN : +-3 inci
D) BERAT : 3 KG  
E) MATERIAL TILAM : kekabu asli 100%
F) MATERIAL SARUNG : kain cotton 100% , kain cotton baldu, kain cotton japan & kain minky
     * sarung berzip - boleh buka dan basuh
     * dikemaskan dgn butang dan riben sbg aksesori

3 in 1 Baby Nest Kekabu By Kico

 

*PENGGUNAAN/KELEBIHAN*

1. sesuai untuk jangka masa panjang, newborn sehingga bayi umur 2 tahun 
2. sarung boleh dibuka dan dicuci
3. tidak panas kerana diperbuat daripada kekabu dan sarung daripada kain cotton 100%
4. sesuai untuk tilam baby samaada dirumah atau perjalanan 
5. sesuai untuk dibawa kemana- mana bersama si manja 
6. sesuai dijadikan hadiah untuk si come

 

Product details of

FUNGSI PELBAGAI - 1 produk tp ada 3 fungsi berlainan! tilam babynest, sleeping bag dan tilam travel utk baby.jimat sgt tu.. KICO shj keluarkan babynest exclusive pelbagai fungsi ni.. tempat lain takde !

 

GEBU & LEMBUT - Babynest KICO menggunakan isian kekabu asli 100 % yg telah diuji 'KEGEBUAN', & 'KELEMBUTAN'. Kelembutan penting utk pastikn bayi senantiasa selesa dan tidur lena.(Tilam kekabu boleh dijemur sinar matahari  semoleknya waktu dhuha dan ditepuk utk keluarkan habuk2/bendasing)

 

PADAT,TEBAL & CEKAM -  Kami asingkan biji kekabu dan gebukan sebelum sumbat padat dlm border nest dan tilam. tilam juga dicekam supaya tekstur tilam kekabu lebih tahan lama,kekabu tak berketul dan  
cekaman ni molek sangat utk sokongan & pembentukan postur belakang bayi.

 

SEJUK - Yer memang sejuk. tak dpt sangkal lagi sbb kekabu dr pokok,ianya gentian semulajadi Allah s.w.t. Kekabu mmg tersohor dgn kelembutan dan kesejukan
 

 

SAIZ BESAR XL- Saiz babynest yg KICO design ini sesuai utk baby umur 0-2 tahun(mengikut pembesaran bayi).Ikatan babynest boleh dibuka dan menjadikan tilam lebih besar dan lebar. 

 

KAIN COTTON 100% - Penggunaan kain cotton 100% & sebahagian kain yg kami guna jenis baldu. Ini akan membuatkan babynest lebih sejuk dan boleh menambahkan keselesaan pada bayi

 

DESIGN TERKINI & PELBAGAI - Design semestinya yang terkini. Setanding dengan permintaan semasa  mommy daddy dan special babynest KICO boleh guna both side depan dan belakang. kotor depan boleh tukar guna yang belakang ;)
 

BUATAN ORG KG 100% - Untuk pastikn kualiti terjamin, kami guna tenaga yang mahir didalam bidang jahitan. Kesemua tukang jahit kami berpengalaman lebih dari 10 tahun dalam bidang ini


SARUNG BOLEH BASUH DAN TUKAR - Pada bahagian tengah babynest, kami design zip untuk memudahkan mummy membuka border nest untuk menganti @ basuh sarung baby nest.Kadang baby muntah kn, boleh buka basuh terus. Yg ni lain dr yg lain. Mmg design KICO shj mcm ni. Kami mmg design supaya mummy x termengah2 nk masukkn kekabu.
.
.
(+) NEW UPGRADE : BANTAL KEPALA PELBAGAI BENTUK & TAMBAHAN RIBEN - bantal kepala pelbagai bentuk yg menarik dan comel2 kami sediakan bersesuaian dgn design.cth bentuk : mickey, rerama, ikan bawal,bunny, apple n etc.Riben sebagai aksesori tambahan dan boleh jadi sapu tangan juga. riben boleh diletak alih mengikut kesesuaian mommy ;)

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
What's in the box
1 x  Set 3 in 1 Baby Nest Kekabu  By KICO 
*KANDUNGAN SET* 
1 Unit Bingkai babynest berserta  tilam ,
1 Unit Bantal Kepala
2  Unit Bantal Peluk Kekabu
1 set sarung babynest serta selimut sleeping bag
 1 unit b.kepala bentuk special (cth : mickey/bunny/apple/ikan bawal n etc)  
Customer Reviews
rafidah

OK ..cream ni tak melekit dekat kulit ..dan ruampun makin hilang.

17 October 2019
Rafidah

Bagus sangat .. 2 hari dah dapat kesan ..badan pun jadi tak malas..

17 October 2019
ham
good product
17 December 2018